G-strengShapewear G-streng trusse hudfarvet
Pris: 135,00

G-streng - shapewear. . Vores hemmelige våben er højtaljede g-strengs trusser, der holder på talje og elskovshåndtag, men er komplet usynlige under kjolen. Den høje talje gør, at de ikke ruller ned mellem dellerne og gør det hele meget værre.

Læs mere »


Bikini i smarte farver
Pris: 99,00

Super-flot bikini i smarte neon-farver. Overdelen er med indlæg og bøjle. Og lukkes med hægte på ryggen. Trussen er med elastik i taljen og er foret. Alm. trusse (ikke g-streng). Er mærket str. large, men passer nok bedst medium, eller lille large.

Læs mere »

Flot 2-delt sæt
Pris: 129,00

Skønt hvidt sæt, bestående af top, skørt og g-streng. Et virkelig lækkert sæt. Str. small/medium.

Læs mere »

Flot lyserød satin babydoll/natkjole
Pris: 119,00

Meget smuk lyserød satin babydoll/natkjole. Kjolen er med blonder ved brystet. Kommer med tilhørende g-streng. Str. medium.

Læs mere »

Flot og skøn julekjole/kostume
Pris: 149,00

Rigtig flot og smuk julekjole/kostume. Kjolen er i rød velour med hvide fjerkanter. Kommer med tilhørende nissehue, handsker og g-streng. Str. medium.

Læs mere »

Flot rød babydoll
Pris: 129,00

Smuk og skøn rød kjole. Kjolen er med frynser og pailletter, og kommer med tilhørende halsbånd og g-streng. Str. small/medium.

Læs mere »

Flot sexet lyserød babydoll
Pris: 129,00

Sexet smuk lyserød babydoll til den lidt større pige. Kjolen er str. XL, og måler under brystet 2 x 50 cm, men kan strækkes ca. 10 cm. mere. En virkelig skøn sag 🙂 Kommer med tilhørende g-streng.

Læs mere »

Flot sexet sort babydoll
Pris: 129,00

Super-sexy sort babydoll str. XL. Kjolen er bare så flot, og måler ca. 2 x 50 cm under brystet. Men kan strækkes en smule mere. Kommer med tilhørende g-streng.

Læs mere »

Flot sexy babydoll/natkjole
Pris: 119,00

En rigtig flot og lidt fræk babydoll/natkjole. I stærk blå farve med sort sløjfe under brystet. Kommer med tilhørende g-streng. Str. small/medium.

Læs mere »

Fræk zebra-stribet g-streng
Pris: 59,00

Fræk sexy zebra-stribet g-string. En virkelig skøn trusse. Str. medium.

Læs mere »

Julens skønne kimono
Pris: 129,00

Julens skønne kimono. Super-lækker i rødt stof med hvide fjerkanter. Går op med hætte bagpå (se foto). Kommer med tilhørende g-streng og bindebælte. Str. small/medium.

Læs mere »

Juletilbud på skønt julesæt
Pris: 129,00

Meget smukt og flot julesæt, rødt med hvide plyskanter. Sættet består af kjole med påsyet bælte, nissehue og g-streng. Desuden medfølger der også hvide plys-benvarmere. Str. small/medium.

Læs mere »

Skøb hvid babydoll med blonder
Pris: 129,00

Skøn hvid babydoll/kjole med flæser og blonder. Kjolen er virkelig smuk og elegant. Kommer med tilhørende g-streng. Str. medium.

Læs mere »